Visie en missie


  • Onze visie


    Onze visie is dat we kansen herkennen, mogelijkheden benutten en zorgen dat goede ideeën gerealiseerd worden.

    Passie voor ons vak

  • Onze missie


    Onze missie is dat we samen met onze klanten een passende marketing aanpak ontwikkelen die resultaat oplevert.

    Resultaat telt!

Visie en missie vertalen we naar een goed en eerlijk resultaat voor elke ondernemer

We zijn een veelzijdig marketing bureau, eerlijk en open in onze belofte. We hebben een passie voor ons vak en vertalen jullie wensen naar een concreet marketing plan. We brengen daarbij kaders aan, bieden houvast, structuur en duidelijkheid. We zorgen eerst voor een inhoudelijk goed aanbod voordat we starten met een aantrekkelijke verpakking.

Marketing sparringpartner

Op gebied van marketing strategie, zoals positionering, merkidentiteit en marktintroductie zijn we een ervaren sparringpartner. We houden niet van wollige rapporten en kostbare creatieve processen, maar presenteren een voorstel dat werkt en snel uitvoerbaar is. Eigenzinnig en creatief zijn we als het gaat om het bedenken en uitwerken van jullie reclamecampagnes. En onafhankelijk ook: indien gewenst regelen we media– en drukwerkinkoop op maat, vakkundig, snel en voor een eerlijke prijs. We denken in oplossingen en handelen pragmatisch. Met één eenvoudig doel: jullie marketing behoefte vertalen naar een goed resultaat.


Onze klanten


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Waar wij in geloven, is dat we mensen en organisaties het beste kunnen helpen als we dicht bij ons zelf blijven. Onze betrokkenheid met de maatschappij is enerzijds gericht op het verenigingsleven in onze directe omgeving en anderzijds gericht op non profit organisaties waar we oprecht iets mee hebben. We helpen met marketing en communicatie activiteiten daar waar het nodig is. Soms doen we dat pro bono, maar vaker tegen een gereduceerd tarief. Onze MVO inspanningen van de afgelopen jaren: