Teamwork


De oprichters van KCS Marketing


Mariette Neumann KCS Marketing

Mariëtte Neumann

Mede-oprichter en eigenaar

Na haar studie Bedrijfskunde heeft Mariëtte meer dan 20 jaar diverse Marketing Management functies bekleed. Kenmerkend voor haar carrière is dat ze nieuwe initiatieven, afdelingen en bedrijven in de markt heeft gezet. Al meer dan 10 jaar is ze actief voor KCS Marketing. Haar eerste opdracht was bij startup Albumprinter/Albelli. Als gedetacheerd Marketing Manager was ze mede verantwoordelijk voor de ruim 22.000% omzetgroei die in vijf jaar tijd gerealiseerd werd. Ze heeft de fotoboeken in binnen en buitenland op de markt gebracht en samengewerkt met grote retailers als Hema, Tesco (UK) en Brooks Eckerd (USA). Sinds 2009 werkt Mariëtte als Managing Director aan haar ambitie om  klanten te helpen om hun ideeën en plannen te vertalen naar concrete resultaten. Naast passie voor haar vak heeft ze ook passie voor koken en reist daarvoor regelmatig naar Italië om inspiratie op te doen.

Sales Director-Woordvoerder-Marketing Strateeg

Bob de Vilder

Mede-oprichter en eigenaar

Na zijn studie Bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode heeft Bob jarenlang in verschillende marketing- en salesmanagement functies gewerkt. In 1993 startte hij Camelot, nú Europees marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Hij was verder als marketeer werkzaam bij Marktkauf Nederland, Rocks en Makro. Sinds 2001 is Bob werkzaam bij KCS Marketing, vooral als sparringpartner voor directies en opdrachtgevers die een optimaal resultaat verwachten uit hun commerciële inspanningen. Ook was hij betrokken bij het ontwikkelen en uitwerken van vele marketing- en business plannen voor startende en bestaande ondernemingen. Sinds 2009 is hij gedeeltelijk gedetacheerd bij Camelot Europe, de afgelopen jaren als Business Development Director Europe, gericht op het openen van nieuwe markten in de Nordic regio.

Teamwork: groot geworden door klein te blijven

We zijn een middelgroot bureau en kennen al onze klanten. Je hoeft je dus geen twee keer voor te stellen en het hele team werkt mee aan jullie resultaten. Of het nu gaat om grote (internationale) campagnes of om lokale projecten, KCS Marketing is je graag van dienst. Over de jaren hebben wij een waardevol netwerk van marketeers, event managers, communicatie specialisten, art directors, vormgevers, tekstschrijvers, social media experts, woordvoerders, fotografen en drukkerijen opgebouwd. Daardoor zijn we snel, slim, zeer flexibel en kunnen we garanderen dat je de beste mensen voor de job krijgt die affiniteit en ervaring hebben met jullie product, dienst of branche.


De partners van KCS


 • creatieve vormgeving

  Crayon VC – Dirk Panier

  Art Director & Fotograaf

  Dirk heeft een zeldzaam creatieve geest. Hij bedenkt opwindende concepten en kan ze vervolgens prima vormgeven! Sinds 2005 werken we samen. Bij Albumprinter/Albelli waren Mariette en Dirk de eerste jaren het commercieel creatieve duo dat met elke actie zorgde voor een nieuwe stimulans van de omzet. Waar we Dirk ook voor inzetten, het resultaat is niet alleen maar mooi: als creatief vormgever is Dirk verrassend commercieel ingesteld, waardoor zijn uitingen ook verbluffend effectief zijn.

 • creatieve vormgeving

  Swirl Studio – Remko Modderkolk

  Art Director & Fotograaf

  Remko combineert bevlogenheid met vakkennis. Hoewel hij er zelf weinig over zal pochen, heeft hij een indrukwekkend CV en kom je ontwerpen en logo’s van zijn hand overal in Nederland tegen. Met een achtergrond in productontwikkeling en ruime ervaring met het aansturen van grafische teams in zijn bagage, kan hij snel schakelen. Hij is prima in staat om jullie visie te vertalen in duidelijke kleuren, heldere ontwerpen en sprekende beelden.

 • sales support

  SOS Jose – José Strating

  Sales Support

  We kunnen altijd een beroep kunnen doen op de flexibiliteit en betrokkenheid van José. Van het snel verzorgen van een mailing tot het opschonen van een database. Jose doet met plezier telefonische acquisitie voor verschillende klanten. Ze is niet bang om de telefoon op te pakken, is vriendelijk, beleefd en geduldig, maar zeer zeker ook doortastend en aanhoudend waardoor het haar elke keer weer lukt om met een glimlach een afspraak te maken.

 • Office Support

  Office Support – Jessica van Bergeijk

  Ondersteuning in de meeste brede zin van het woord

  Office Support Nederland biedt alle vormen van support voor uw organisatie: projectcoördinatie, virtual office, secretariële ondersteuning, sales support of personal assistant? Samen met KCS Marketing heeft ze samen al meerdere projecten tot een succes gebracht. Jessica: “Mariette is een gedreven marketing dame die duidelijk kan communiceren. Ik heb haar leren kennen als een warm persoon met veel aandacht voor haar klanten wat de samenwerking met haar zeer prettig maakt”

 • drukwerk

  Quantes – Ronald Verzijl

  Kwaliteits drukwerk

  Quantes Grafimedia is een innovatieve en milieuvriendelijke drukkerij. Als pionier op het gebied van digitaal drukken is Quantes de bakermat van de fotoboeken van Albumprinter/Albelli. Digitaal drukken en Printing on Demand middels webportals is een gegeven, waarbij de kwaliteit van de HP Indigo digitale drukpersen zich onderscheidt van de printermarkt. Dezelfde hoge offsetkwaliteit is beschikbaar in kleine oplages. Los van kwaliteit hebben ze net als KCS Marketing service hoog in het vaandel staan!

 • vormgeving, dtp

  Your Identity – Michel Rozenberg

  Creatief vormgever

  Een unieke identiteit staat voor onderscheidend, pakkend, herkenbaar en doeltreffend. Samen met KCS Marketing creëren we voor diverse bedrijven zo’n unieke identiteit. Na een duidelijke briefing en een erg prettige brainstormsessie kunnen wij aan de slag met het ontwerp en doet KCS vervolgens de communicatie met de klant. Dit werkt al jarenlang erg plezierig. Want samen werken met KCS is het begin van een mooie samenwerking!

 • handling zonder zorgen

  HCM – Jurgen Blom

  Voor elk probleem een oplossing

  Handling Company Mijdrecht is een full service fulfilment bedrijf dat met oog voor detail, veel plezier en kennis van zaken, zich elke dag bezig houdt met de meest uiteenlopende activiteiten op het gebied van direct mail, fulfilment, warehousing en druk- en printwerk. Ze laten niets aan het toeval over: ze zijn flexibel, snel en streven naar perfectie. Ze realiseren zich dat elke opdracht in een project vaak de laatste schakel vormt voor het eindresultaat. Op HCM kan je bouwen, 24/7 als het nodig is en altijd met een smile!

 • belettering

  Platimex – Jeroen de Jong

  Reclame & belettering

  Voor alle vormen van driedimensionale communicatie ben je bij Platimex aan het juiste adres. Ze verzorgen niet alleen gevelreclame, bewegwijzering en voertuigreclame, maar ook lichtkranten, inhouse LED display, textiel, vlaggen, etc. Ze volgen de laatste technische en creatieve ontwikkelingen op de voet. Bij Platimex krijg je altijd een gedegen en goed onderbouwd advies, een passend ontwerp, productie op maat en kun je one-stop-reclame-shopping verwachten.

 • logo loyalsv2

  Loyals – Youri Lieberton

  Online specialisten

  Loyals en KCS Marketing werken al jarenlang samen en hebben mooie resultaten voor hun klanten opgeleverd. Van online strategie tot bouw van de website of webshop, van e-mailmarketing tot social media campagne, van zoekmachineoptimalisatie tot Google Adwords – Loyals zorgt samen met KCS Marketing ervoor dat het hele plaatje klopt. Ruim 40 specialisten en 15 ervaring kunnen ingezet worden om voor uw bedrijf groei in online omzet en leads te realiseren.