SecuReceipt

 • Jaar: 2011
  Branche: Zakelijke dienstverlening
  Project: Ondernemen

  SecuReceipt heeft een mobiele applicatie ontwikkeld die het declaratieproces digitaliseert en zo ondernemers een hoop gemak biedt. De jonge (studenten) ondernemers hebben KCS Marketing ingeschakeld om de marketing propositie aan te scherpen, het communicatieplan op te stellen en hun te ondersteunen bij de marktbewerking. Hun harde werken levert een prachtig resultaat: Mark Bothof ontvangt de Studenten Ondernemers Prijs 2011 uit handen van Prins Maurits van Oranje.


  SecuReceipt heeft een product ontwikkeld waar veel mensen plezier van zullen hebben. Er is een onderneming opgezet die grote kansen heeft om stormachtig te groeien Jury Studenten Ondernemers Prijs 2011

  Update 2015: SRXP is de marktleider in declaratiesoftware in Nederland met klanten als SkyTeam, Randstad en Bugaboo. Sinds de oprichting vijf jaar geleden, heeft SRXP het declaratieproces van ruim 2.500 bedrijven in Nederland en buitenland gedigitaliseerd met hun declaratie-app. In 2014 ontving SRXP een investering van Walvis Participaties, het privé investeringsfonds van John Fentener van Vlissingen.

  Update: 01.10.2015

 • Secureceipt Amsterdam Mobile Expenses

Andere opdrachten