Camelot Europe

 • Jaar: Sinds 1993
  Branche: Facilitaire dienstverlening
  Projecten: Ondernemen | Marketing Communicatie | Marketing Strategie

  Camelot is een klant waarbij we letterlijk aan de wieg hebben gestaan. KCS Marketing schreef het business plan van Camelot in 1993 en nam het initiatief voor de oprichting. Vandaag de dag is KCS Marketing nog altijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de marketing & sales strategie van Camelot Europe. Vanaf 2001 nam het bedrijf de handschoen op om het concept van wonen & werken ook buiten Nederland te introduceren. Sinds 2009 levert KCS op directieniveau marketing & sales adviezen en stuurt rechtstreeks de medewerkers op deze afdelingen aan.

  Vandaag de dag is Camelot Europees marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Het bedrijf beschermt duizenden leegstaande projecten in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Schotland, Ierland en België tegen kraak, verval en vandalisme. Motto: minder risico’s, meer rendement. Daarnaast is het bedrijf anno 2016 een snel groeiende speler op de markt voor transformatie van kantoren naar woningen met haar nieuwe concept Camelot Campus en het flexibele kantorenconcept Workspace.

  Camelot ontving de FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijven in 2010, 2012 en 2014. Daarnaast kreeg het bedrijf in 2014 en 2015 de titel Best Managed Company van Deloitte/ING.


  “De consultants van KCS zijn vanaf de start in 1993 bij Camelot betrokken en leveren tot op de dag van vandaag een waardevolle bijdrage aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf, van het introduceren op nieuwe markten, het ontwikkelen van nieuwe diensten tot het bewaken van de corporate branding en het te woord staan van de pers. De hand van KCS is overal in ons bedrijf zichtbaar.” Joost van Gestel, CEO

  Release date: 07.07.2015

 • Camelot Europe Marketing Strategie

   


Andere opdrachten