Concept en Creatie

Een goed idee verdient een verfrissend concept

Concept en creatie is een intrigerend en boeiend proces. Immers, aan een mooi en sprankelend plaatje gaat een heel verhaal aan vooraf. We luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en analyseren de performance van concurrenten. We observeren gedrag en onderzoeken behoeftes van (potentiële) klanten. Het geheel wordt ook getoetst dat aan onze jarenlange ervaring van conceptontwikkeling. Kennis, inzicht en ervaring met de smaak van het succes en de lering uit miskleunen in de bagage. Daarom weten we wat wel en wat niet werkt. Want wij willen dat concept en creatie ook scoren in kwantitatief opzicht.

concept en creatie KCS Marketing
Food fotografie voor onze klant restaurant De Nonnerie in Maarssen

Concept en creatie zonder poespas

Strategie vertalen naar een eigen merkidentiteit, een passend logo en een heldere huisstijl. Het marketing plan omzetten in effectieve campagnes, gericht op de juiste doelgroep met een passende en duidelijke boodschap. Dat is waar wij warm van worden. Een goed concept heeft namelijk een uitstekende briefing naar de creatieve mensen nodig. Het idee goed onder woorden brengen, aanvoelen welke uitstraling je wenst en welke emotie je wilt oproepen, dat is een vak apart.

Wij hebben daar een zesde zintuig voor. Daarna komen de ideeën tot leven en worden ze grafisch vormgegeven. Aansprekend, doelgroepgericht en effectief.

Creatie is een onderdeel van het resultaat

Met plezier werken wij ideeën en concepten uit tot aansprekende creatieve uitingen. We doen print campagnes, online campagnes en zelfs social media campagnes. We weten welke kanalen de doelgroep bezoekt en maken er een passend voorstel bij. In beeld en woord. Bij ons krijg je niet alleen een mooi plaatje, maar ook een aanpak die werkt. Want het resultaat voor onze klanten is voor ons namelijk belangrijker dan het schouderklopje van vakgenoten.

Portfolio: