Marketing bureau voor ondernemers

Ondernemen is uitwerken en aanpakken

We zijn een marketing bureau dat verschillende type ondernemers aan de telefoon krijgt: Starters met een goed idee, internationale bedrijven die Nederland willen gebruiken als springplank naar Europa. Of investeerders die op zoek zijn naar een marketing bureau dat het klappen van de zweep kent. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze willen ondernemen. Ze willen hun product of dienst succesvol in de markt zetten. En ze willen marketing advies hoe ze dat het beste kunnen doen. Ook wij zijn ondernemers. Wij houden van ons vak en laten je graag profiteren van onze ervaringen, de successen en de missers. Wij zijn graag je sparringpartner. Vergroten van marktaandeel, uitwerken van innovaties of het verzorgen van marktintroducties, we draaien onze hand er niet voor om.

Marketing bureau gericht op resultaat

In vele bedrijven wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen beleidsmakers en uitvoerders. Maar je hebt wel een vertaalslag nodig van visie, doelstellingen en strategie naar de praktijk. Anders zet het geen zoden aan de dijk. Wij kunnen die bruggen slaan en bouwen. Dat doen we pragmatisch, systematisch met een gezonde dosis eigenzinnigheid en creativiteit. Met één doel: de markt bewerken voor een goed resultaat.

Marketing bureau voor ondernemers
De vruchten plukken van een slimme marketing aanpak

Startende ondernemers helpen

Ook hebben we aandacht voor jou als ondernemer. Hoe ben je begonnen en wat zijn je ambities? We willen jou en jouw drijfveren eerst goed verkennen, voordat we met een advies komen. Want wat graag nastreven, is jou helpen om ideeën te laten uitgroeien tot een succes. Waardeer je een eerlijke en opbouwende houding? Sta je open voor onverwachte suggesties die het resultaat verbeteren? Of heb je gewoon behoefte om je visie te toetsen, dan ben je bij KCS Marketing aan het juiste adres.

Zeer efficiënte aanpak

Wij staan bekend om onze nuchterheid en om onze zeer efficiënte economische werkwijze. Als ondernemer zit je niet te wachten op ‘doorgeschoten’ offertes. Je betaalt voor wat je vraagt en niet voor allerlei kosten die op de achtergrond doorlopen. Je bepaalt dus zelf wat je bij ons onderbrengt. We regelen het graag goed. Bij KCS Marketing heb je eén aanspreekpunt voor al je wensen.

Portfolio: